Csillagkapu Multiverzum FRPG

http://www.multiverzum.szerepjatek.eu

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

A Stargate (Csillagkapu) Szerepjáték Fórum az SG-1 sorozat és a két spin-off (Atlanisz és SGU) alapján létrehozott oldal. Azért létezünk, hogy a sokak által szeretett Csillagkapu világát életben tartsuk. A történetvezetést folytattuk ott, ahol a sorozatok befejeződtek, de elsősorban az SG-1 és Atlantisz világával játszunk, az SGU sorozattal nemigen. Atlantisz visszatért a Pegazus Galaxisba, és az ott szolgálatot teljesítő katonák és tudósok folytatják harcukat a Lidércekkel, és számos új világot fedeznek fel. Az SG-1 világában befejezésre került a Föld új hajója, mellyel számos kalandban vettek már részt a játékosok, de természetesen lehetőség van a hagyományos úton, a kapun keresztül is kalandozni.
 
Ezen kívül a közelmúltban a játékosok kérésére létrehoztunk egy „Alternatív Játéktér” szekciót, ahol bárki bárkivel játszhat ún. szabad játékot, akár mesélő irányítása nélkül is.
 
Jó néhány kitalált karakterünk van, de játszunk a sorozatban megismert karakterekkel is. Amennyiben érdekel a szerepjáték világa, és szereted a Csillagkapu sorozatokat, szeretnél kikapcsolódni és kilépni a mindennapokból várunk szeretettel a Csillagkapu Multiverzum FRPG oldalán.

Módosítás: (2016. március 02. szerda, 21:49)

 

Mai látogatók8
Összesen15210
Mai lehívások17
Lehívások összesen36230